woonkamer decoratie

Wandpanelen kunnen in iedere ruimte worden toegepast, ook in de woonkamer. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

woonkamers

Voor unieke woonkamers

Wandpanelen, maar ook plafondpanelen worden steeds vaker in woonkamers gebruikt. Dit gaat vaak verder dan alleen sierlijsten. In sommige gevallen wordt een heel platfond gedecoreerd. Er is op dit gebied namelijk enorm veel mogelijk.

U kunt bijvoorbeeld gaan voor klassiek, zoals u dat wel eens terug ziet bij historische herenhuizen of u kunt gaan voor hip en modern met 3D effecten. Het materiaal is meestal van kunststof. Dit maakt het materiaal geschikt voor iedere ruimte, dus ook voor woonkamers.

Met panelen en alle mogelijkheden die er zijn is het soms lastig voor te stellen hoe iets eruit komt te zien. Daarom hebben wij een showroom. Dus heeft u vragen of wilt u graag meer inspiratie opdoen? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Waddinxveen.

Voordelen

Stijlvol

Vintage

Modern

Recente reviews

Jan van Popering

5/5

Best een lang traject met elkaar gehad. in coronatijd een mooie vloer uitzoeken vanuit een geïmproviseerde showroom aan huis. Toch lastig van een vierkante meter een beeld krijgen hoe het eindresultaat zou zijn. Nette organisatie en maakt waar wat ze zeggen! Erg blij met het eindresultaat!

Geplaatst op:

Recente projecten

Wij hebben een prachtige badkamer aangelegd met wandpanelen van Orac.

Showroom waddinxveen

Bezoek onze showroom in Waddinxveen en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk.