Wandpanelen marmerlook
GLANS

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit wandpanelen. Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

wandpanelen marmerlook

Voor de perfecte muur en plafond

De muren van een ruimte zijn bij uitstek het belangrijkste element bij decoreren. Het bepaald de sfeer en biedt veel mogelijkheden als het gaat om het toepassen van kleuren, attributen en andere optische illusies.

Één van de optische illusies is marmer. Met marmerlook wandpanelen kunt u de ruimte omtoveren tot een stijlvolle en moderne kamer. Natuurlijk marmer is vaak prijzig en lastig te bewerken. Marmerlook wandpanelen daarentegen zijn relatief eenvoudig naar wens aan te passen. Erg prettig als u zelf houdt van de marmerlook uitstraling.

Voordelen

Recente projecten

Wij hebben een prachtige badkamer aangelegd met wandpanelen van Orac.

Wandpanelen marmerlook

Drie voordelen op een rij

Marmerlook paneel en PVC wandpanelen brengen luxe naar elke ruimte met hun elegante uitstraling. Deze waterdichte marmer PVC wandpanelen zijn ideaal voor badkamers, inclusief douche wanden, en bieden een stijlvolle upgrade zonder de noodzaak van ingrijpende renovaties..

Wandpanelen geven direct veel sfeer aan een ruimte, dus voorkom saaie vlakke muren of objecten.

Wandpanelen zijn er in alle soorten, vormen en kleuren, dus ook met een marmerlook uitstraling.

Wandpanelen marmerlook

Begeleiding van A tot Z

U maakt de beslissing om uw muren te verfraaien met marmerlook wandpanelen. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkheden. 

Nadat u een keuze heeft kunnen maken willen wij een aantal zaken van u weten, zoals het aantal kamers,  aantal vierkante meters en eventueel aanvullende details, zoals plinten of sierlijsten.

Als alles duidelijk is ontvangt u van ons een heldere offerte. Aan de hand van de offerte weet u hoelang het project gaat duren. In overleg wordt de startdatum van het project bepaald. 

Recente reviews

Jan van Popering

5/5

Best een lang traject met elkaar gehad. in coronatijd een mooie vloer uitzoeken vanuit een geïmproviseerde showroom aan huis. Toch lastig van een vierkante meter een beeld krijgen hoe het eindresultaat zou zijn. Nette organisatie en maakt waar wat ze zeggen! Erg blij met het eindresultaat!

Geplaatst op:

Showroom waddinxveen

Bezoek onze showroom in Waddinxveen en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk.