Wandpanelen natuursteen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit wandpanelen. Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

Wandpanelen natuursteen

Voor de perfecte muur en plafond

De muren van een ruimte zijn bij uitstek het belangrijkste element bij decoreren. Het bepaald de sfeer en biedt veel mogelijkheden als het gaat om het toepassen van kleuren, attributen en andere optische illusies.

Één van de optische illusies is natuursteen. Met natuursteen wandpanelen kunt u de ruimte omtoveren tot een sfeervolle en stijlvolle kamer. Natuursteen is vaak prijzig en lastig te bewerken. Natuursteen wandpanelen daarentegen zijn relatief eenvoudig naar wens aan te passen. Erg prettig als u zelf houdt van de uitstraling van natuursteen.

Voordelen

Recente projecten

Wij hebben een prachtige badkamer aangelegd met wandpanelen van Orac.

Wandpanelen natuursteen

Drie voordelen op een rij

Wandpanelen zijn geluiddempend, waardoor u meer kan genieten van alle rust in huis.

Wandpanelen geven direct veel sfeer aan een ruimte, dus voorkom saaie vlakke muren of objecten.

Wandpanelen zijn er in alle soorten, vormen en maten, dus met een natuursteen uitstraling.

Wandpanelen natuursteen

Begeleiding van A tot Z

U maakt de beslissing om uw muren te verfraaien met natuursteen wandpanelen. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkheden. 

Nadat u een keuze heeft kunnen maken willen wij een aantal zaken van u weten, zoals het aantal kamers,  aantal vierkante meters en eventueel aanvullende details, zoals plinten, kroonlijsten of sierlijsten.

Als alles duidelijk is ontvangt u van ons een heldere offerte. Aan de hand van de offerte weet u hoelang het project gaat duren. In overleg wordt de startdatum van het project bepaald. 

Recente reviews

Jan van Popering

5/5

Best een lang traject met elkaar gehad. in coronatijd een mooie vloer uitzoeken vanuit een geïmproviseerde showroom aan huis. Toch lastig van een vierkante meter een beeld krijgen hoe het eindresultaat zou zijn. Nette organisatie en maakt waar wat ze zeggen! Erg blij met het eindresultaat!

Geplaatst op:

Showroom waddinxveen

Bezoek onze showroom in Waddinxveen en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk.