Wandpanelen marmerlook mt

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit wandpanelen. Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

Wandpanelen marmer mat

Voor de perfecte muur en plafond

De muren van een ruimte zijn bij uitstek het belangrijkste element bij decoreren. Het bepaald de sfeer en biedt veel mogelijkheden als het gaat om het toepassen van kleuren, attributen en andere optische illusies.

Één van die optische illusies is marmer mat. Met matte wandpanelen kunt u de ruimte omtoveren tot een industriële en stijlvolle kamer. Mat marmer geeft namelijk een bepaald gevoel aan een ruimte. Dat is ook wat veel mensen prettig vinden. Met de krasvaste wandpanelen is dat helemaal naar wens aan te passen, zodat de ruimte exact het gevoel geeft dat u zou willen. 

Voordelen

Recente projecten

Wij hebben een prachtige badkamer aangelegd met wandpanelen van Orac.

Wandpanelen ultra mat

Drie voordelen op een rij

Wandpanelen zijn geluiddempend, waardoor u meer kan genieten van alle rust in huis.

Wandpanelen geven direct veel sfeer aan een ruimte, dus voorkom saaie muren en objecten.

Wandpanelen zijn er in alle soorten, vormen en maten, dus ook om een ultra matte uitstraling af te geven.

Wandpanelen ultra mat

Begeleiding van A tot Z

U maakt de beslissing om uw muren te verfraaien met marmer matte wandpanelen. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkheden. 

Nadat u een keuze heeft kunnen maken willen wij een aantal zaken van u weten, zoals het aantal kamers,  aantal vierkante meters en eventueel aanvullende details, zoals plinten, kroonlijsten of sierlijsten.

Als alles duidelijk is ontvangt u van ons een heldere offerte. Aan de hand van de offerte weet u hoelang het project gaat duren. In overleg wordt de startdatum van het project bepaald. 

Recente reviews

Jan van Popering

5/5

Best een lang traject met elkaar gehad. in coronatijd een mooie vloer uitzoeken vanuit een geïmproviseerde showroom aan huis. Toch lastig van een vierkante meter een beeld krijgen hoe het eindresultaat zou zijn. Nette organisatie en maakt waar wat ze zeggen! Erg blij met het eindresultaat!

Geplaatst op:

Showroom waddinxveen

Bezoek onze showroom in Waddinxveen en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk.