3D Wandpanelen hout

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit 3D wandpanelen. Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

3D wandpanelen Hout

Voor de perfecte muur en plafond

De muren van een ruimte zijn bij uitstek het belangrijkste element bij decoreren. Het bepaald de sfeer en biedt veel mogelijkheden als het gaat om het toepassen van kleuren, attributen en andere optische illusies.

Met 3D wandpanelen kunt u het verschil maken. U kunt een ruimte classic laten overkomen door 3D wandpanelen met een houtlook. De ruimte krijgt daarmee een klassieke uitstraling, zoals bij historische herenhuizen. Erg interessant als u een ruimte met karakter wilt creëren. Uiteraard is om bedrijfspanden weer een historische allure te geven.

Voordelen

Recente projecten

Wij hebben een prachtige badkamer aangelegd met wandpanelen van Orac.

3D wandpanelen hout

Drie voordelen op een rij

3D Wandpanelen zijn geluiddempend, waardoor u kunt genieten van het huis of bedrijfspand.

3D Wandpanelen geven direct een fijne sfeer aan een ruimte en u voorkomt daarmee saaie vlakke muren.

3D Wandpanelen kent veel variaties en daarmee kunt u de wanden op echt hout laten lijken.

3D wandpanelen hout

Begeleiding van A tot Z

U maakt de beslissing om uw muren te verfraaien met 3D hout wandpanelen. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door alle mogelijkheden. 

Nadat u een keuze heeft kunnen maken willen wij een aantal zaken van u weten, zoals het aantal kamers,  aantal vierkante meters en eventueel aanvullende details, zoals plinten, kroonlijsten of sierlijsten.

Als alles duidelijk is ontvangt u van ons een heldere offerte. Aan de hand van de offerte weet u hoelang het project gaat duren. In overleg wordt de startdatum van het project bepaald. 

Recente reviews

Jan van Popering

5/5

Best een lang traject met elkaar gehad. in coronatijd een mooie vloer uitzoeken vanuit een geïmproviseerde showroom aan huis. Toch lastig van een vierkante meter een beeld krijgen hoe het eindresultaat zou zijn. Nette organisatie en maakt waar wat ze zeggen! Erg blij met het eindresultaat!

Geplaatst op:

Showroom waddinxveen

Bezoek onze showroom in Waddinxveen en laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk.